Santehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Deco Group, SIA

Liepājas 35, Rīga, LV-1002
dekoratīvie apmetumi, mākslīgais dekoratīvais akmens, ķieģeļflīzes, šķiedrcementa apdares dēļi CEDRAL, santehnika , online, santehnika , piegāde, santehnikas internetveikals, Parkets Dēļu grīdas.

Decorum, interjera salons

Krasta 68a, Rīga, LV-1019
Santehnikas tirdzniecība

Delfīns, veikals

G.Apiņa 12, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
apkures katli, apkures katli ar malku, apkures katli ar oglēm, apkures katli ar briketēm, cietā kurināmā, santehnika , Santehnika .

Diamond Dust, SIA

Ragaciems, Doņu 5, Lapmežciema pagasts, Tukuma nov., LV-3118
Santehnikas vairumtirdzniecība

Digits, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi::

Dizain-projekta izstrāde kopā ar dokumentāciju, kur iekļauts:

✓ Dizain-koncepta izveidošana pēc klienta vēlmēm un stila ✓ Visi interjera tehniskie rasējumi realizācijai ✓ Krāsu gammas un apdares materiāli ✓ Individuāli izstrādātas interjera mēbeles un apgaismojums ✓ Atsevišķi stila elementi, aksesuāri un izstrādājumi ✓ Materiālu un darbu izmaksas aprēķins ✓ Santehnika ✓ Interjera 3D Vizualizācijas & Rendering katrai telpai

Dimburgs, SIA

Stāķi, "Stāķi 18" , Stradu pagasts, Gulbenes nov., LV-4417
Santehnikas uzstādīšana un remonts

Dobeles ūdens, SIA

Noliktavas 5, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: SIA “DOBELES ŪDENS” ir Dobeles novada pašvaldības izveidota kapitālsabiedrība, kas nodrošina Dobeles novada iedzīvotājus, iestādes un uzņēmumus ar centralizētiem ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumiem. Uzņēmuma pamatdarbība ir ūdens ieguve, attīrīšana un apgāde, kā arī notekūdeņu savākšana un attīrīšana. Papildus veicam lietus kanalizācijas un publiskās infrastruktūras uzturēšanu, kā arī citus pakalpojumus, skat. mājaslapā www.dobelesudens.lv

Doka P, SIA

Marijas 9-23, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201

Dundagas ABC, SIA

Dundaga, Saules 9-1, Dundagas pagasts, Talsu nov., LV-3270
, instrumenti, instrumentu un darbarīku tirdzniecība, makšķerlietas, tūrisma preces, gumijas apavi, santehnika

Dzakuzi24.lv, SIA SP Trade, masāžas vannas, baseini, āra džakuzi

Hipokrāta 51, Rīga LV-1079
Masāžas vanna, džakuzi, burbuļvanna, āra džakuzi, baseins, āra baseins, sauna, SPA baseins, santehnika , , santehnika internetveikals, masāžas vannas cena, dzakuzi, džakuzi vannas, baseins cena.

Dīkers pluss, SIA

Jāņupe, Bārbeles 5, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127

EDA darbi, SIA

1905. gada 27-5, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Pakalpojumi:: ✓ Ēku celtniecība ✓ Remonta darbi ✓ Bruģēšana ✓ Mūrēšana ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes siltināšana ✓ Projektēšana ✓ Fasāžu atjaunošana ✓ Jumtu maiņa ✓ Terases izbūve Par mums::

SIA "EDA darbi" - celtniecības uzņēmums Koknesē. Veic plaša spektra celtniecības un būvniecības darbus - angāru būvniecību, māju celtniecību, kā arī māju remonta un montāžas darbus.

EGEM, SIA

Kalnciems, Jelgavas 74, Kalnciems, Jelgavas nov., LV-3016

EJ COMPANY

"Jaunzāģeri" , Limbažu pagasts, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

SIA "EJ Company" specializācija ir iekšējā un ārējā kanalizācijas izbūve, ūdens apgādes risinājumi. Santehnikas darbi, mini ekskavators. Darbus veic pieredzējuši augsti kvalificēti speciālisti ar ilggadēju profesionālā darba pieredzi, nodrošinot lielisku rezultātu katrā objektā, kurā tiek veikti klienta pasūtītie darbi.