Santehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

BM2211, SIA

Rīga
Tāmēšana, projektēšana, celtniecība, celtniecības darbi, būvniecība, privātmāju būvniecība, privātmāju celniecība, zemes darbi, pamatu izbūve, betonēšana, fasādes darbi, apdares darbi, iekšdarbi, jumta darbi, fasādes siltināšana, demontāža, pamatu betonēšana, grīdu ieklāšana, špaktelēšana, flīzēšana, krāsošana, iekšējie apdares

Dobeles ūdens, SIA

Noliktavas 5, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Ūdensapgāde, kanalizācija, ūdenssaimniecība, apsaimniekošana, asenizācija, tehnikas noma, traktortehnikas noma, spectehnikas noma, smago mašīnu noma, dzeramā ūdens laboratoriskie izmeklējumi, celtniecība, būvniecība, projektēšana, projektēšanas darbi, ūdens skaitītāji, ūdens skaitītāju maiņa, ūdensskaitītāju uzstādīšana,

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apdares darbi, māja un dzīvoklis atslēgās, montāžas darbi, krāsošanas darbi, fasādes darbi, ventilējama fasāde, mitrā fasāde, jumta darbi, štukatūras darbi, koka skeletu mājas, dizains, interjers, demontāža, dūmvadi, dūmu caurules, flīzes, konsultācijas par būvniecību, parkets, parketa slīpēšana, starpsienas, sildāmās grīdas, griestu

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.

 

Ainars Makars, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis celtnieks ar vairāk kā 25 gadu darba stāžu, veic pilna cikla iekšējās un ārējās apdares darbus. Esmu strādājis Rietumeiropas un Ziemeļeiropas valstīs, atsauksmes vienmēr bijušas pozitīvas. Darbus paveikšu iekļaujoties noteiktajos termiņos, kvalitatīvi, par pieņemamām cenām. 

Iekšdarbu meistars Briedis Edijs

Jelgava LV-3007
Par mums:

Piedāvājam pilna cikla iekšdarbus par pieņemamām cenām. Kvalitāti garantējam, iekļaujamies noteiktos termiņos, informējam klientu par izpildi gan tiešsaistē, gan klātienē. Sniedzam bezmaksas konsultācijas, palīdzēsim izvēlēties atbilstošus būvmateriālus ar piegādi objektā. 

Apkure un santehnika, SIA

Jelgavas 92-3, Rīga LV-1004
Apraksts:

Mēs piedāvājam kvalitatīvus apkures, santehnikas un kanalizācijas darbus namsaimniekiem, dzīvokļu īpašniekiem, namu biedrībām un pārvaldēm. Ātra pieejamība un 24/7 avārijas dienests.

NMHOUSE PLUS, SIA

Liepājas 37b, Rīga LV-1002
Apraksts:

Pilna cikla būvniecības uzņēmums veic kvalitatīvus būvdarbus visā Latvijas teritorijā. Speciālistiem ir profesionāla darba pieredze Beļģijā, Dānijā, Francijā. Visam paveiktajam - garantija!  Atvērti sadarbības iespējām!

Gundars Šterna, IDV

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Pieredze būvniecībā 15 gadi. Darbā mērķis ir uzsākto novest līdz galam, lai rezultāts būtu ilgtermiņā. Veicu visa veida celtniecības un remontdarbus, sākot no demontāžas darbiem, līdz beigu apdarei  (reģipša, špaktelēšanas, krāsošanas, flīzēšanas darbi). Darba pieredze galdniecībā (logu, durvju, kāpņu ražošana), metālapstrādē (metināšana, konstrukciju montāža). Pieredze iegūta arī Vācijā (pilns privāto dzīvokļu remonts, jūgendstila fasādes remonts, terases izbūve). Laba sadarbība realizēta ar firmām un privātpersonām. Darba praksē ir vairāk kā 50 vannas istabu pilnas pārbūves, dēļu grīdas restaurācija, fasādes restaurācija, jumtu nomaiņa privātmājām, apmešana, armēšana, siltināšana un koka karkasa mājas būvniecība.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Servisa Group, SIA, Jumtu darbi

Zvaigznāja gatve 9-75, Rīga LV-1082
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar dažādu jumta segumu ieklāšanu, jumtu renovāciju. Veicam jumta konstrukciju izveides un visus sekojošos jumtu darbus. Tāpat veicam arī ātrā servisa darbus (remontdarbus). Sadarbojamies ar tādiem jumta seguma tirgotājiem kā: Erroof, Ruukki, Latroof, Lebens, Toode u.c.

O.Bāres būvmateriāli, SIA, Veikals

Miera 35a, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Būvmateriāli Talsi. Būvmateriālu tirdzniecība. Santehnika Talsos, Kurzemē.

LNG NAMI, SIA

Bērzes 12-1, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Jauns perspektīvs uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši meistari, veic plaša apjoma būvniecības darbus. Strādājam Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē. Kvalitatīvs darbs, pieņemamas cenas, termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Ūdensapgādes, kanalizācijas un apkures sistēmu būvniecības uzņēmums veic visa veida santehnikas pakalpojumus kā juridiskām, tā arī privātpersonām. Mūsu pakalpojumu klāstā ir: •    Inženiertīklu projektēšana un montāža; •    Ūdens un kanalizācijas pievienošana centrālajiem tīkliem; •    Ūdens apgādes sistēmu izbūve; •    Kanalizācijas sistēmu izbūve; •    Apkures sistēmu izbūve; •    Drenāžas sistēmu izbūve; •    Ārējo ūdens un kanalizācijas tīklu izbūve; •    Ekskavatora pakalpojumi; Pateicoties pieredzei privātmāju un industriālo objektu santehnikas risinājumu izbūvē esam spējīgi realizēt dažāda veida projektus un ieteikt labākos risinājumus - klientu vēlmes ir mūsu prioritāte. Izmantojam tikai kvalitatīvus materiālu. Visiem veiktajiem darbiem tiek dots garantijas periods. Strādājam visā Latvijas teritorijā.

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.

JGM, SIA

L.Paegles 2d-52, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Nodarbojamies ar celtniecības un remontdarbiem, jau 20 gadus veicam ēku tehnisko apsekošanu, būvuzraudzību, apdares darbus, siltināšanas un jumiķa darbus.

TService, SIA

Rīga
Apraksts:

Pilna cikla privātmāju būvniecība no pamatiem līdz apdarei. Jebkura projekta realizācija un konsultācijas. Ilgstoša darba pieredze, kvalitatīvs darbs. Sadarbībai atvērti!

Sanmezgls, SIA

Zeļļu 7, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Sanmezgls" veic visa veida santehnikas darbus Vidzemē:

✓ ūdens apgādes sistēmas ierīkošana un remonts, ✓ kanalizācijas sistēmas ierīkošana, ✓ drenāžas izbūve, ✓ dziļurbumu aprīkošana, ✓ santehnisko iekārtu uzstādīšana, ✓ apkures sistēmas uzstadīšana.

Limen, SIA, būvniecība, remontdarbi

"Vairodziņi" , Jaunlutriņu pagasts, Saldus nov., LV-3876
LIMEN celtniecības kompānija veiks:: ✓ Pilna cikla jaunu ēku, māju  būvniecību ✓ Esošo ēku renovāciju, pārbūvi ✓ Jaunu pamatu izbūvi ✓ Veco pamatu stiprināšanu ✓ Jumtu izbūvi, segumu maiņu ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Dažādi celtniecības darbi un remonta darbi ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi ✓ Ūdens un apkures ierīkošana ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Keramzīta, koka, betona grīdu ieklāšana ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana

KRS apkures sistēmas, SIA

"Slokas" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Apraksts:

Apkure, ventilācija, ūdensapgāde un kanalizācija, santehnika Smiltenē, Alūksnē, Gulbenē, Valmierā, Cēsīs, Siguldā, Ogrē, Jelgavā, Rīgā. Apkures sistēmu, santehnikas, ventilācijas, kondicionieru uzstādīšana, serviss, apkalpošana, remonts. Granulu katlu montāža. Siltās grīdas. Santehnikas, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, duškabīnes, ūdens sildītāju, boileru, filtru uzstādīšana, montāža, remonts. Attīrīšanas iekārtas un kanalizācijas izbūve. Biodom apkures katli no ražotāja. Virtuves un vannas istabu mēbeļu atvešana, uzstādīšana.